کباب شیشلیک مشهد
کباب شیشلیک، از لذیذترین و اصیلترین غذاهای مشهدی است که با دنده گوسفندی تهیه میشود. برای آمادهسازی این غذای خوش عطر، دندهها را ابتدا با مخلوطی از آب پیاز، آبلیمو، روغن مایع، زعفران دمکرده، نمک و فلفل مزهدار کرده و به مدت دوازده ساعت در یخچال استراحت میدهند تا طعمها در گوشت نفوذ کند. پس از آن، دندهها را به سیخهای بزرگ کشیده و بر زغال کباب میکنند. در هنگام پخت، با ریختن کره ذوبشده روی گوشت، رایحه و لطافت شیشلیک دوچندان میشود. اگر راهی مشهد شدید و سری به شاندیز زدید، حتماً طعم بینظیر شیشلیک این دیار را تجربه کنید.